0

Fyfan. FYFAN.

Hela min helg har vart en besvikelse. Hatar för tillfället ett av mina syskon. (dock bara temporärt) 
 
Men ingenting vill samma sak som jag. Alla säger emot, inget jag vill ska hända händer. Folk hittar på saker. Men jag vill inte. Orkar inte. Finns jämnt där för alla. Men vet inte lägre vilka som finns där för mig. Så nu ger jag upp. Puss på er. Bloggar igen när jag orkar. HEJDÅ!
0

Ojojoj..

Nu va det JÄÄÄÄÄÄÄVLIGT längesedan jag skrev ett inlägg. Men, såhär är det. Jag MÅSTE börja spara pengar. Mina pengar bara försvinner. Jag har kvar dem i ca en vecka, men efter det är de spårlöst borta. Ska söka sommarjobb snart. Vet inte vart riktigt. Men vi får se. Nu ska jag kolla film. Och på måndag startar en ny bra vecka. Min träningsstartvecka. Även Feykirs. MÅSTE sätta igång honom nu. Eller måste. Vill. Men jag vet inte hur jag ska hitta tiden till det. Tiden är inget problem, utan att ta sig upp dit. DET är det jobbiga.
Okay. Men nu kör vi. 
0

Så jävla sant!

Satt och läste en träningsblogg nu på morgonen. Bra att jag publicerar det efter att ha tryckt i mig en chokladmuffins och en cola zero.. Men såhär är det. Blogginlägget är skrivet av Anna-Maria Johansson. Det är verkligen ett bra skrivet inlägg. Jag vet att det stämmer. Själv (eftersom jag har diabetes) ska jag nog börja tänka mer på det här. Då det är ett problem. Och då jag känner själv att jag inte mår bra av att äta så mycket socker jag gör. 
 
Själv hittade jag inlägget länkat på UppochHoppa