0

Fredag 29 Mars 2013

Hej! ;) Känner att jag behöver blogga. Det var ett tag sen. Fast egentligen? Varför har jag en blogg om jag känner att jag BEHÖVER blogga? För jag gör det inte för att jag VILL att någon annan ska läsa. Eftersom den ligger ute öppet på nätet så får väl vem som helst läsa. Men jag gör det INTE för att jag vill ha läsare. Jag gör det inte för pengar. Jag gör det för mig själv. Jag mår bättre när jag har ett ställe att skriva av mig på. Kan vara mig själv, lägga ut fula bilder på mig själv. För det är min blogg.. MIN! Det är så skönt! Att ha något HELT eget. Som ingen annan kan röra. Skriva på. Förstöra. ;) Fan va jag låter bitter nu..:( Men det är jag inte..;) jag ee skitglad (bortsett från att jag inte kan röra nacken...:( :)
 
0

Vilken jävla röst! ♥ ♥

Den röst som lungnar mig när jag är arg. Glädjs med mig. Sörjer med mig. Finns ALLTID där. En röst. Och ett ansikte. Utan värme. Jag har inte ens sett röstens kropp i verkligheten. Men ändå är jag förälskad i den till döds. För den finns där. Alltid. Oavsett tid på dygnet. Oavsett om jag har internet eller inte. Den finns på min dator. I min mobil. I min hjärna. I mitt hjärta. Den mest underbaraste rösten jag någonsin hört. 
 
                                                                                            ♥♥

 
 
0

Fanförlåtmig!

Jag vet att jag är konstig. Jag är trött. Jag har kemiprov i morgon jag pluggat förlite till. Jag har en sjuhelvetessjukdom. Det är jobbigare än många faktiskt tror. Jag kan inte sova på nätterna. Jag har en klump i magen. All stress över skolan, allt som händer hemma och andra saker jag har gjort. Så ja, mit liv är tungt nu. But please, ha överseende för det! Jag är jätteledsen för allt. Flåt mig älskade person.. Flåt..♥