0

Yes!

Igår var verkligen inte min dag.. Vaknade knappt på morgonen.. Alldeles för trött.. Men kom upp i alla fall, kom iväg till skolan, idrott andra lektonen.. Gym.. Men körde på så mycket jag hann. Dagen gick ganska fort, hade ingen engelska, så drog upp och red direkt efter skolan.. Åkte buss, andra gången själv till jäxbo.. och där ser ju allt lika dant ut..så råkade trycka försent.. Kom på att 3 minuter med buss tar en halvtimme att gå.. Så efter att ha gått tillbaka den "korta" biten mellan bushållplatserna skulle man gå bort till segelsbo.. Upp för Jäxbomördarbacke. Men, väl framme så hade jag en underbar stund med älsklingsponnysarna, tills vi kom ca 1 km hemmifrån, då surponny vägrar gå frammåt.. Så där stog vi still minst 20 minuter... Fick till sist fram honom två steg.. Så vände fsf och skyndade hem.. Sen satte jag mig i lösdriften, men en buffelponny satt å dunkade in mitt huvud i väggen och snorade på mig..♥ Och så en överdrivet söt liten sällissjuk björn.. Jag lovar. Det är verkligen en björn.. 
 
Men idag har jag iaf haft en bättre dag..:) Hade ingen tyska, så satt och pluggade matte då, så blev nästan klar med den.. Fysikprov i morgon.. Får se hur det går.. Men nu ska jag nog kolla film.. Ska nog faktiskt kolla klart War Horse.. 
0

Wihoo!

Red i alla fall idag..;) Och nu har jag bestämt mig för en nystart med älskling..:) Så otroligt kul att rida idag, vi skrittade bara, men med en massa lösgörande för båda sidorna. Han var lite stel i höger sida från början, men efter att ha jobbat med det ett tag gick han jättefint.Och så körde vi lite ledarskapsövningar efter, vilket var välbehövligt! Han reagerade verkligen positivt på det. Jättekul! Nu ska jag kolla på ponnyakuten..:) 
0

Jag ger upp.

Jag har ridit Feykir EN jäkla gång sen vi kom hem från Thailand. Det är den enda gången han har blivit riden sen dess. Och vad beror det på då? Ja, jag tänker inte cykla eller gå dit. Och mina ÖVERDRIVET snälla ( ) vill inte köra mig, för att de påstår att jag är "taskig"?! Men kul för dem då. Men hässtackaren har inte blivit ordentligt riden på jag vet inte hur länge? Sen den 13 december. Kul. Och så alla dömmande människor. Har du ridit Feykir mycket den här veckan då? Jag vet inte om det är menat på det sättet jag uppfattar det. Men jag tar det så. Och det börjar bli JÄVLIGT irriterande. Folk som tar mig för givet. Jag är trött. På livet. På människor. På allt. Jag vill inte mer. Jag vet att många bara vill väl, men jag vill inte just nu. Så snälla, bara låt mig vara. Fyfan. 
Nejdu, borde tänka lite mer såhär.. För egentligen stämmer det.. 
Hoppas DU har det bättre just nu. Puss♥