0

Blöööh

Ni vet höstloven man har när man går i skolan. De där loven veckan innan halloween, när man ligger på soffan med datan i knät och gör ingenting. Eller ska göra det. Men istället jobbar man och är tvingad till att göra skolarbeten man inte orkat med tidigre.. Men tiden tills inlämningen börjar tryta och kanske blir dags att göra dem. Så därför ligger jag nu på Tomos säng och gör allt för att slippa plugga. Även om jag vill ta tag i det så orkar jag inte, så därför detta värdelösa blogginlägg. Men nu kommer jag inte på vad jag ska skriva om mer så kanske lär sätta igång med plugget. ELLER så kan jag spela BTD5 (som är ett helt underbart spel när man vill slippa plugga...:) ) Men som vanligt, ingen bryr sig, men alla läser..:) HAHAHAHA jag orkar inte :( Puss :*
0

Oönskade barn?

Alla föräldrar där ute (som nu troligtvis inte läser min blogg men måste skriva detta ändå..), tänk på hur ni behandlar era barn. Ni måste kunna ta kritik och måste kunna finnas där dag ut och dag in ändå, hur mycket skit och kritik ni än får ta. Det där låter jättedepp och så men jag bryr mig inte, oavsett så kan ni inte bli av med era barn så se fan till att uppfostra dem så ni kan vara stolta över dem, låt dem själva utvecklas och beröm dem för saker de gör. Även vardagliga. 
 
 
För övrigt är jag så lack på diabeteshelvetet igen, sovit utan pump så tankarna känns som sirap. Ska jobba idag, men hade glömt ställa om klockan (men vaknade automatiskt och mådde skit) men orkar inte bläöflfkfjnj. Skitontiaxlarnasommittvardagligalivbestår av så är inte ens förvånad. Men ska ner till jobbet nu och jobba mina 6 timmar, ska bli skönt.. Inte för att någon jävel ens bryr sig så helt värdelöst att skriva det ens. Men jag bryr mig inte om det och låtsas att någon tycker någonting om mig ens är intressant. Men nej, jag mår bra. 
0

Återkoppling

Det jag skulle skriva är att jag är så trött på min diabetes, och det är sorgligt. För i och med att jag inte sköter den perfekt kommer så många andra bli lidande. Hur många som oroar sig och hur många som faktiskt bryr sig. Men sorgligast är det för de närmsta, vilket egentligen är hemskt.