0

uuuuuuh!

Jag vill bara skriva någonting. Låta allt rinna ut i fingrarna och bli av med det. Men har nt tiden..:( Så det fick bli ett blogginlägg.. Borde man ge sin mamma frukost på sängen på mors dag? För det har inte jag gjort. Menmen..:( Benmördardag idag. Så jag tycker inte om vår trapp idag. Bokstavligt talat lyfter jag mig själv ner i räcket. Idag är det extremt. Ska upp till farmor och farfar och hälsa på.. Sjukt länge sen jag var där.. Känner att jag behöver prata med normala människor..;) ska bli skönt att träffa dem..;) Så nu ska jag dra. Tror jag.. AHHA bra koll jag har..;) Nej, men PUSS PÅ ER! ;)
0

FANFANFAN

Det har vart en sjukt jobbig dag/natt... Det är nästan så att jag ångrar att jag åkte in... Hade jag inte gjort det hade jag sluppit allt skit som har hänt idag. och nej, jag har inte mått bra idag, för min katt blev påkörd direkt innan jag åkte in till stan, så när jag lämnade henne hemma låg och och flåsade, ville inte röra sig, det enda hon gjorde var att titta på mig med stora dimmiga ögon. och jag HATAR JÄVLA OMOGNA MÄNNISKOR SOM BARA KÖR PÅ EFTER AGT DEM KÖRT PÅ NÅGON/NÅGOT. SÅ JÄVLA RESPEKTLÖST OCH OMOGET. så sen har jag vart i stan typ 12 timmar...och kommit fram till att jag brännt 1100 kr på två veckor. och vi har snart sommarlov. det här skiter sig. nu håller jag på att hungra ihjäl, men orkar inte gå ner så får försöka sova. flåt alla som träffat mig ikväll. INGENTING var meningen.. flåt T...:'(
0

Mysmorgon! :)

Det regnade i morse! :) YAY! Jag älskar regn..:) Det matchar mitt humör idag..:) Så har lyssnat på P3 hela morgonen..:) Det ää fan kul att lyssna på...:) Skulle jobba med min Titanicuppgift, men så blev det inte.. Men börjar inte förrän 10. Tyska hörövning, sen fysik, lunch och matte. Skön dag, sen ska jag hem. Och gissa vad? Jag ska faktiskt sova! :) Och idag ska jag faktiskt göra det...:) Inte bara säga det. För det behövs verkligen. Sen måste jag ta tag i mitt svenskaarbete...:)