0

Måste skriva det här nu.

Orkar inte, allt i mitt huvud snurrar. Har legat för högt i blodsocker ett par dagar..:( Fast det vet jag ju att det beror på mitt inset. Men det var inte det. Det är bara alla lögner vi patetiska människor lever och hur jävla patetiska vi ska vara. Hoppas jag upprör alla läsare men inte får någon att känna sig utpekad. Jag är så arg att alla ska vara så jäkla beroende av varandra. Jag orkar inte med det! Det är så jobbigt att alla ska behöva varandra för att gå någonstans. Fan jag orkar inte ens skriva, men har låtit lite ord runnit från huvudet ner i fingrarna över hit, vilket har fått lite av min huvudvärk att släppa.. Puuuh.. I morgon får vi se vad som händer och hur vida jag orkar. 
 
0

Ber och ber men får aldrig något svar.

Satt i matsalen och filosoferade. Två minuter innan stod jag i matkön och läste en faktatext på amnestys hemsida. När jag satt där i matsalen och kollade på alla började jag fundera på djupet på våra problem. Vi går till skolan. Vi får gå på lektioner och lära oss saker. Det kostar oss inte något. Vi får betalt för det till och med. Men vi gnäller. Vi är sura. Mycket av tiden och många människor i alla fall. 
 
Men så kan man se skolan som en stor möjlighet. Det vidgar våra vyer och öppnar upp framtiden för oss. Ger oss kunskap som vi alltid kommer ha. Gratis.
 
Tillbaka till skolmatsalen. Man kommer dit med sina kompisar. Letar på ett bord. Sitter ner och pratar. Diskuterar. Men vad diskuterar man om egentligen? Inte om det som just ska ut i regeringen som förslag i MOCAMBIQUE. Nej, det vet ni nog inte ens vad det är. Men ja, det är ett land. Det ligger i Afrika, nära länderna Zimbawe, Malawi och Tanzania. 
Där ska man snart ge ut en ny motion till regeringen där de ska rösta om våldtäckter och straff för det. För om jag förstod det rätt skulle man kunna gifta sig med kvinnan man våldtog, och om man sedan var gift med henne i 5 år skulle rättigheterna försvinna för att senare kunna döma mannen för brottet. 
 
Ett steg tillbaka skulle jag påstå. Men det är var ju inte huvuddiskussionen i matsalen idag enligt vad jag tror i alla fall. 
 
Det jag tror är att Sverige kanske till och med i framtiden, om vi inte gör någonting nu kommer bli såhär. Och är det verkligen det vi vill? Känns lite gammalmodigt och som stora steg tillbaka. Vi lever under 2014, men det känns som om vi inte kommit längre än 1700-talet. 
 
 
Vill ni själva läsa faktatexten finns den här! :D 
 
 
 
 
 
 
0

Bajsdiabetes

Ger snart upp.. Pumpen är sönder så har pennor, och det gör så ont att man inte vill sticka! Hellre att jag ligger högt och får sandpappertunga och mår illa, och större risker för framtida problem. Jag är så trött på min sjukdom! Grrr...

Anledningen till att jag skriver av mig här är att det släpper ett tag och man orkar lite till. Ett litet tag får man ork i alla fall..