0

Ledset lycklig

Vad gör man när man inte pluggar? När ens mest älskade vän har åkt till Irak och pojkvännen är hemma hos sig och är sjuk. Vad ska jag göra då? Det är ju typ dem som är mitt liv.. 
 
Så sitter nu och blandar Melissa Horns sorgsna kärleksmusik med Den svenska björnstammens djupgående med popiga texter och deppar. Ja, vi har jullov i morgon! Och jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag som tyckte det skulle bli så skönt att slippa allt. Men nehepp. Vad hände? 
 
Ska på diabetessköterskebesök på fredag, det är det jag har inplanerat. 
 
Nyss målat naglarna. I brist på annat att göra. Electric Green för dem som vill veta. Nu loggade min pojkvän in på facebook så ska bege mig dit. Och Tumblra lite.
 
Puss my lovers ♥
0

FAN va jag blir stressad!

Jag hatar när jag gör såhär! Jag har jättemycket saker att göra, och jag vet om det men ändå gör jag det inte förrän precis innan det ska vara klart. Tänkte uppdatera facebook om det, men bloggen är frivillig så haha..:)
 
* Tyska starka verb (tro då inte att jag pluggat på det) 
* Naturkunskapen muntligt i morgon (tro inte att jag pluggat på det) 
* Hemtentan (ska in på tisdag, har inte jobbat så mycket som jag hade kunnat) 
* Synintyget till transportstyrelsen (som jag för övrigt tappat bort :@ ) 
* Storstädning av mitt rum och fixa det sista så jag blir klar (ja, jag har hållt på sen i början av sommaren) 
 
Så jaa, jag är jävligt oplanerad och känner mig väldigt oseriös just nu. Men det ska ändras på. Snart nytt år. Då kör vi! (Fast jag börjar redan nu, orkar inte ha det såhär...) :) 
 
ÄÄ, pusspåer! :* 
0

Gggrrrrrr

att man kan bli så arg som jag ee nu ää sjukt.. fan vilja idioter det finns i Köping... ska inte säga vad än, det kommer senare men jääääävlar va jag är arg.