0

Problem...

 
Det här har jag jätteproblem med just nu.. Att hitta tiden för både vänner och pojkvän.. Och sen ska familjen in där också. Vart var det jag läste det? Justja! Amanda och Axel. Man tror att livet ska bli så lätt och perfekt efter att man hittat en pojkvän, att man ska hålla handen och så, men det är faktiskt jobbigt. Något liknande skriver Katarina Janouch, och jag instämmer helt och hållet, det är jättesvårt att hålla en balans i livet, och försöka spendera tid med alla man vill hinna det med.. Men har haft en underbar kväll på cityfestivalen.. Så nu ska jag sova! Gonatt alla underbara! :*
 
0

Pitch Perfect

En jäkla bra film, den handlar om en tjej som kommer till high school, men som egentligen inte ens vill gå där, hon vill till någon större stad och göra musik. Men hon blir kvar på skolan, och blir med i en a-capella grupp, där ledaren inte vill ändra på något, utan vill ha allt som året tidigare, de sjunger bara gamla låtar av stora kvinnor, men det tror inte Becka kommer funka nå bra. Samtidigt som hon går i skolan, får hon jobb på en liten radiostation, med en gullig kille, så jag tycker det är ganska självklart att dem kommer bli tillsammans, men det var en bra film med fin handling. Värd att se..:)
 
 
 
 
0

Busfrön

HIHi Känner mig lite såhär just nu...:) Men är glad..! :) Sitter ute på altan i det varma vädret och lyssnar på gamla Maskinen-låtar..:) Riktigt bra dag! Och i morgon kommer busfröna hem! ♥ (De skulle ha kommit idag, men får komma i morgon ist, transporten var fylld med kartonger(?). Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. Bara för att jag skrev så kom jag på att mamma köpt 4 liter jordgubbar....;)